جشن فندق
اين جشن همان جشن تيرگان ايران باستان است، که در روز سيزدهم تيرماه برگزار مي شود. به اين ترتيب شخص خوش قدم، صبح زود به خانه دعوت مي شود تا با تکه چوبي از درخت «داغ داغان» به کيسه هاي گندم، آرد ، حبوبات و... بزند تا به آن ها برکت بدهد. او هم چنين با چوب به اعضاي خانواده مي زند تا سلامت بمانند. در حين انجام مراسم کسي نبايد صحبت کند. در شب سيزده تير ماه مراسم شال اندازي انجام مي شود. در اين روز پاشيدن آب را به يکديگر خوش يمن مي دانند
الموت و رودبار از مناطقي است که بيشتر به کشت فندق اختصاص دارد. در بسياري از روستاهاي اين ناحيه، در اواسط مرداد ماه جشن فندق برپا مي شود. اهالي روستا در روز معيني با هم به مزارع مي روند. در ابتدا شخصي به خواندن اشعاري بيشتر به صورت بداهه مي پردازد و ديگران تکرار مي کنند. سپس همه شروع به چيدن فندق مي کنند. دوشيزگاني که نامزد شده اند، براي همسران خود از هسته فندق گردنبند درست مي کنند و به آن «گلوانه» مي گويند. آن ها اين گردنبند را در فصل زمستان به شوهران خود هديه مي دهند.
جشن فندق چین، سومین جشن محصولات کشاورزی استان قزوین است؛ جشنی که تابستان را با منظرههای درختان پرحاصل فندق به وجد میآورد. این جشن بهویژه در روستای یارود الموت نمود ویژهای دارد.
در این جشن افزونبر نواختن ساز و دهل و اجرای موسیقی محلی لافندبازی، آتشبازی و کشتیگیری نیز انجام میشود. جشن فندق بیشتر زمانها با صعود گروهی افراد محلی به دژ تاریخی لمبسر همراه است.