نکاتی برای انتخاب کفش مناسب برای عروس خانمها

نکاتی برای انتخاب کفش مناسب برای عروس خانمها

کفش عروس

12 نکته درباره کفش عروس ‌خانم!

1- اول از همه، راحتی: شما قرار است این کفش را ساعاتی طولانی به پا کنید و با آن راه بروید و برقصید. اگر پاشنه آن خیلی بلند باشد و یا به نحوی پاهایتان را اذیت کند، از مراسم لذت نخواهید برد. بنابراین، به سراغ کفش‌هایی با پاشنه خیلی بلند و ظریف نروید. کفش‌هایی با بندهای ظریف و محکم نیز باعث جا انداختن روی انگشتان پای شما می‌شوند.

2- جنس کفش عروسی مهم است: پارچه ابریشم و ساتن دو جنس مناسب برای طراحی رویه کفش عروس هستند. با این حال جنس پارچه‌ لباس عروسی شما هم می‌تواند راهنمای خوبی برای انتخاب جنس رویه کفش عروسی‌ باشد. شما حتی می‌توانید تکه‌ای از پارچه لباس عروس‌تان را به کفاش بدهید تا با آن رویه کفش‌تان را بدوزد.

3- هنگام عصر به خرید کفش بروید: بهترین زمان برای خرید کفش ساعات پایانی روز است؛ چون در تمام روز بر اثر راه رفتن و ایستادن روی پاها، پاها کمی‌ ورم می‌کنند و بزرگتر می‌شوند.

4- به کف محل برگزاری جشن توجه کنید: عروسی شما قرار است در باغ برگزار شود یا در یک سالن؟ کفش‌های عروسی با پاشنه تیز برای باغ مناسب نیست چون پاشنه آن درون گل و خاک زمین چمن فرو می‌رود. برای این مکان‌ها از کفش‌های تخت و یا پاشنه پهن استفاده کنید. اگر قرار است مراسم شما در سالن، با کف‌پوش فرش یا پارچه‌های ابریشمی و براق و سفید برگزار شود، شاید لازم باشد کف کفش‌تان را کفی‌های عاج‌دار بچسبانید.

5- یک جفت کفش کمکی به همراه داشته باشید: بهتر است یک جفت کفش راحتی برای ساعات پایانی شب تهیه کنید. شما می‌توانید این کفش کمکی را از انواع تخت و یا پاشنه 3 سانتی‌ انتخاب کنید و وقتی حسابی از دست کفش‌هایتان کلافه شدید، آنها را تعویض کنید.

 6- کفشهایتان را چند بار قبل از مراسم بپوشید: اگر شما روزی چند ساعت کفشتان را در منزل بپوشید و با آن راه بروید، به آن عادت می‌کنید؛ راه رفتن و رقصیدن با یک کفش پاشنه‌بلند سفید در یک لباس حجیم و سنگین، کاربسیار دشواری است.

7- تکه‌ای از پارچه لباس عروس‌ را همراه خودتان ببرید: وقتی برای خرید کفش می‌روید، بهتر است تکه‌ای از پارچه لباس عروس‌تان را همراه ببرید. درست است که رنگ لباس عروسی شما سفید است ولی رنگ‌های سفید نیز ته رنگ‌های یاسی، صورتی و طلایی متفاوتی دارند.

8- کفشی مانند کفش عادی‌ خودتان تهیه کنید: اگر شما در حالت عادی کفش 3 سانتی‌ می پوشید، سعی‌کنید در جشن ازدواج‌تان هم پاشنه کفش‌تان در این حد و یا کمی بلندترباشد.

9- به رنگ‌های کرم و نباتی هم فکر کنید: کفشی که رنگ آن کاملاً سفید باشد، شاید بعدها دیگر به دردتان نخورد چون کفش سفید با لباس‌های دیگر کمتر جور می شود. اگر لباس عروسی‌تان بلند است و کفش‌های شما دیده نمی شود؛ می‌توانید به سراغ کفش‌های کرم و نباتی و یا رنگ‌های روشنی در همین طیف بروید.

 10- کفش‌های حصیری را هم در نظر داشته باشید: اگر لباس عروسی شما عروسکی یا دنباله‌داراست و کفش شما زیر آن پنهان می‌شود؛ می‌توانید کفش‌هایی با پاشنه حصیری یک تکه برای لباس عروسی‌تان انتخاب کنید. این کفش‌ها کمک می‌کنند در حالی که ‌بلندتر به نظر می‌رسید، سطح اتکای وسیع‌تری روی زمین داشته باشید و بتوانید راحت‌تر راه بروید و تعادل‌تان را حفظ کنید.

11- کفشی مناسب لباس عروسی: اگر لباس عروسی شما خیلی بلند نیست، باید زیبایی کفشتان را در درجه اول اهمیت قرار دهید. کفش‌های پاشنه‌بلند با بندهایی که روی ساق پا بسته می‌شوند، می‌توانند برای چنین لباس‌هایی ایده‌آل باشند.

 12- روزنامه‌های خیس با آب‌لیمو: اگر احساس کردید که تنگی کفش، پاهایتان را اذیت می کند، باید از چند صفحه روزنامه و آب‌لیمو استفاده کنید. روزنامه‌ها را با آب‌لیمو خیس کنید و درون کفش‌ بچپانید و بگذارید یک شب بماند. کفش شما اندکی جا باز خواهد کرد.

 

 

دیدگاه
*


* ارسال

مقالات مرتبط