افتتاحیه چهارمین جشنواره مد ولباس

افتتاحیه چهارمین جشنواره مد ولباس

جشنواره مد و لباس

مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با حضور علی مرادخانی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نوش‌آبادی معاون امور پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمید قبادی مشاور معاونت امور هنری وزارت ارشاد و دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

در این مراسم حمید قبادی با بیان اینکه چهارمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با مشارکت بخش‌های مختلف به ویژه طراحان، هنرمندان، صنعتگران حوزه نساجی و تولیدکنندگان برپا شده است، گفت: در این جشنواره تلاش شده است آخرین دستاوردهای حوزه مد و لباس ارائه شود و محصولاتی مبتنی بر الگوهای ایرانی و اسلامی در اختیار مخاطبان قرار گیرد.

وی افزود: قرار است که یک تجدیدنظر اساسی در حوزه طراحی و دوخت رخ دهد و ما یک بازنگری اساسی با کمک شورای راهبردی دانشگاهی و علمی در این حوزه خواهیم داشت..

امسال قرار بود ۱۵ کشور در این جشنواره حضور داشته باشند که حضور تمام آنها محقق نشد و هم اکنون ۷ کشور در نمایشگاه حضور دارند که امکان انتقال تجارب آنها به کشور وجود دارد.

منیر ملکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار کرد: در بخش های دیگر نیز 11 نشان (برند) معروف به صورت مجهز و گروهی کارهای خود را به نمایش گذاشته اند.

وی افزود: در بخش مسابقه، حدود 120 اثر در سالن نمایش آثار به نمایش گذاشته شده که منتخبین از بین آنها برگزیده می شوند.

ملکی گفت: طراحی صحنه این سالن از یک ماه و نیم پیش انجام شده بود اما اقدامات عملی آن به دلیل برخی مشکلات و مسائل نظیر مجوزها و هماهنگی ها به تعویق افتاد که در هفته گذشته انجام شد.

در ادامه این مراسم دبیر کمیسیون آموزش و پژوهش شورای راهبردی مد و لباس گفت: کمیسیون‌هایی که در بحث مد و لباس فعالیت می‌کنند شامل کمیسیون‌های آموزش و پژوهش، مد و لباس، تولید و طراحی، صنعت و فروش است که در بخش آموزش و پژوهش دانشگاه الزهرا (س) میزبان سایر دانشگاه‌هاست.

در ادامه صدیقه پاک‌بین رئیس انجمن طراحان پارچه و لباس گفت: هر ساله شاهد هستیم کشورهایی مانند ترکیه و مالزی محصولات خود را با قیمت ارزان در اختیار ما قرار می‌دهند این در حالی است که ایران دارای تمدنی بسیار قوی‌تر از آنهاست و دارای صنعت عظیمی است که خوشبختانه در سالهای گذشته با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت و معدن و همکاری دانشگاه‌ها شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه بودیم.

وی افزود: یکی از مشکلات عمده در بخش تولید داخلی عدم وجود نیروی متخصص و کارآمد است ، امروز مصرف‌کنندگان مد و لباس جهانی زندگی می‌کنند و انتظارات آنها به مراتب بالاتر رفته است.

استفاده از طراحان داخلی وابستگی به مدل‌های غربی را کاهش می‌دهد و با توجه به رشد جمعیت در سالهای آینده شاهد یک جهش عظیم در این صنعت خواهیم بود و زمانی این اتفاق می‌افتد که بتوانیم در حوزه مد و لباس برندسازی انجام دهیم که البته برند به معنای تبعیت از مدل‌های خارجی نیست بلکه می‌توان با تبعیت از الگوهای فرهنگی و بومی نیز مدلسازی کرد.

در چهارمین جشنواره مد و لباس فجر از کتاب‌های برتر در این حوزه تقدیر خواهدشد.

لبرلب

 

غلغفغ

فبفب

تلا

لبفلب

غلاغ

در چهارمین جشنواره مد و لباس فجر از کتاب‌های برتر در این حوزه تقدیر خواهدشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با پایان یافتن داوری آثار در کمیته فرهنگی و هنری چهارمین جشنواره مد و لباس فجر کتاب‌های برگزیده جشنواره مشخص شد.

بنا بر اعلام کمیته هنری جشنواره آثار برگزیده جشنواره در بخش کتاب عبارت بودند از: «لطفا به روز باشید»، نوشته زینب و سارا داوری از نشر آراد کتاب؛ «آیین خوش تیپی» اثز فاطمه کاظمی، نشر هیرمند و «لباس‌­های محلی اقوام ایرانی و پوشاک ایرانی» نوشته رویا خویی، انتشارات محراب قلم و «دیده و دل و دست» اثر ناهید امید، انتشارات به نشر.

جوایز آثار برگزیده کمیته فرهنگی و هنری جشنواره طی مراسمی، روز جمعه ۱۵ اسفند از ساعت ۱۵ در سالن شماره ۲ همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی تهران اهدا خواهد شد.

دیدگاه
*


* ارسال

مقالات مرتبط