8 کاری که برای نقل مکان به خارج از کشور لازم است

8  کاری که برای نقل مکان به خارج از کشور لازم است

فریت بار

بعد از هفته ها، ماه ها، حتی سال ها از خود گذشتگی، سختکوشی و صبر بالاخره فرصتی برای زندگی کردن در خارج از کشور فراهم شده است.

کاری که برای نقل مکان به خارج از کشور لازم است

 بعد از هفته ها، ماه ها، حتی سال ها از خود گذشتگی، سختکوشی و صبر بالاخره فرصتی برای زندگی کردن در خارج از کشور فراهم شده است.بعد از اینکه این خبر هیجان انگیز را با تمام مخاطبین تلفن تان، دوستان فیس بوک تان و حتی غریبه های توی خیابان در میان گذاشتید، فکر بسته بندی کردن تمام وسایل و اسباب زندگیتان و بردن انها به آن طرف دنیا روی تمام رشته های عصبی تان رژه می روند!

واقعیت این است که برنامه ریزی برای این موضوع می تواند بغرنج و زجرآور باشد. ولی اگر شما جلو تر به فکر آماده شدن باشید، می بینید که کل ماجرا قابل کنترل است. این 8 کار را مرحله به مرحله انجام داده تا نقل مکان به هرکجای دنیا که بخواهید برای تان لذت بخش شود.

1- تا جایی که می توانید پول تان را پس انداز کنید.

در نظر بگیرید برای نقل مکان به شهر دیگر چقدر هزینه باید بکنید. حالا تصور کنید می خواهید از این سر دنیا به آن سر آن بروید! هزینه ها شامل درخواست ویزا، بلیط هواپیما، حمل و نقل بین المللی، تهیه خانه و هزینه های اضطراری می باشد که البته ممکن است محدود به این موارد نباشد.

بهترین توصیه این است که هزینه های شش ماه آخر قبل از جابجایی باید به حداقل خود برسد. همچنین خود را برای هزینه های غیر منتظره در ماه های اول ورودتان آماده کنید.

2- برای دریافت یا تمدید گذرنامه اقدام کنید.

برای درخواست ویزا باید پاسپورت شما معتبر باشد. مقررات برخی کشور ها بدین صورت است که پاسپورت مسافر حتماً باید 6 ماه اعتبار داشته باشد. اگر انقضای گذرنامه شما بعد از نقل مکان تمام شد، می توانید آنرا در سفارت یا کنسولگری در آن کشور تمدید کنید.

3- درخواست ویزا بدهید.

قوانین هر کشوری که قصد نقل مکانبه آن را دارید خوانده و بدانید برای گرفتن ویزا چه مدارکی مورد نیاز می باشد. که این مدارک بسته به نوع ویزای شما متفاوت خواهد بود.

4- برای اطمینان از سلامتی خود پیش از رفتن چکاپ کنید.

برخی کشور ها از ورود برخی دارو ها جلوگیری میکنند و مانع ورود آنها به کشور می شوند. اگر شما بیماری دارید وحتماً باید دارو مصرف کنید، از قبل به تهیه مقدار مورد نیاز آن اقدام کنید و نسخه و دستور پزشک را نیزبه همراه داشته باشید تا در بدو ورود به آن کشور دچار مشکل نشوید.

5- تحقیق کنید.

حتی اگر به مکانی که قصد عزیمت به آنجا را دارید کاملاً آشنا هستید، لازم است باز هم بطور گسترده تحقیق کنید. از جمله مواردی که باید در مورد آنها تحقیق کنید:

حمل و نقل، انبار کردن وسایل،فریت بار، فروش آنها

آیا می خواهید وسایل زندگی تان را به کشور مورد نظر برده یا در همانجایی که الان هستید آنها را انبار و نگهداری کنید؟ یا شاید هم تصمیم بگیرید برخی از وسایل را بفروش برسانید. با اینحال اگرتصمیم گرفتید که فقط با 2 چمدان و یا ساک عزیمت کنید، تحقیق کنید که در کشور مقصد از کجا می توانید مبلمان، سرویس خواب، وسایل برقی آشپزخانه و ظروف خریداری کنید

فریت  بار مسافری و راهنمای ارسال بار هوایی

منظوراز فریت بار و فریت کردن باراین است که لوازم و وسایل توسط بار هوایی و به صورت خصوصی حمل می گردد مثلا اگر شخصی قصد مهاجرت به کشوری را دارد, مسلما نمی تواند  اضافه بار خود را توسط هواپیمای مسافری ارسال کند در نتیجه باید بار خود را توسط هواپیما های مخصوص بار  یا فریت بار ارسال کند که با دو روش:

 ارسال با هواپیمای باربری و یا هواپیمای مسافری – تجاری انجام می شود.

ارسال بار هوایی

فریت بار مسافری به باری گفته می شود که از فرودگاه ها  و خطوط هوایی بدون اینکه همراهی داشته باشد و با هزینه ای نسبتا کم و ناچیز و به عنوان بار اضافه به مقصد ارسال می شود. نکته مهم اینکه که برای این نوع بار باید بارنامه صادر شود برای کسب اطلاعات در خصوص این قوانین از مشاورین کالا تجارت اسکان کمک  و راهنمایی بگیرید.

انجام مراحل فریت بار به شرح ذیل می باشد :

1- مراجعه به دایره فریت در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) چند روز قبل از تاریخ حرکت خود و گرفتن اجازه ورود بار به محوطه از مسئول فریت

2- بردن بار به دایره ارزیابی گمرک و انجام تشریفات گمرکی

3- گرفتن پته سبز گمرکی و مراجعه به دفاتر شرکتهای حمل و نقل بار هوایی در بیرون از فریت جهت گرفتن بارنامه و تگ بار

4-مراجعه به دایره فریت جهت چسباندن تگ بار برروی کالا و اتمام کار

وسیله نقلیه

آیا می خواهید در شهر جدیدتان از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید یا مایلید رانندگی کنید؟ اگر تمایل دارید ماشین داشته باشید، در مورد خرید ماشین یا اجاره آن تحقیق کنید. حتی ممکن است قبل از نقل مکان نیاز به گرفتن گواهینامه رانندگی بین المللی داشته باشید.

اگر هم می خواهید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید، تا جاییکه می توانید در مورد مسیر خطوط اتوبوس و مترو و شارژ کارت ماهانه یا سالانه آنها آگاهی کسب کنید تا هم پول بیشتری پس انداز کرده و هم در شهر جدید گم نشوید!

فرهنگ

اطلاعات جامعی از فرهنگ کشور مورد نظر بدست بیاورید. در مورد تاریخ آن، دولت، هنجارها و قوانین آنجا تحقیق کنید. کتاب ها و فیلم های مربوط به آن کشور را مطالعه کرده و تا جاییکه که می توانید سعی کنید زبانشان را یاد بگیرید.

6- اطلاعاتی از بانک های شهر جدید خود بدست بیاورید.

شما می بایست تحقیق کنید تا ببینید بانک های موجود در مقصد مورد نظرتان برای باز کردن حساب چه شرایطی داشته و چه مدارکی نیاز دارند. باز کردن حساب بانکی در شهر یا کشور جدید کاری بسیار دشوار و زمانبر است. برای همین حداقل کاری که می توانید بکنید این است که از قبل از حرکت مدارک مورد نیاز را تا حد امکان آماده کنید.

7- از مدارک مهم خود کپی تهیه کنید.

این مدارک شامل گذرنامه، گواهینامه رانندگی، شناسنامه و مدارک پزشکی تان می باشد. دقیقاً زمانیکه انتظارش را ندارید به آنها نیاز خواهید داشت.

8- مهمانی خداحافظی ترتیب دهید!

یک مراسم خداحافظی با شکوه برای خانواده و دوستان تان برپا کنید و هیجان خود را برای به یادماندنی ترین تجربه زندگی تان بیرون بریزید. سفر بسلامت!

 

 

فریت بار

 

دیدگاه
*


* ارسال

مقالات مرتبط