طرح های یک عکاس خلاق برای معرفی مد

طرح های یک عکاس خلاق برای معرفی مد

مدهای مافیای در ایران

مدهای "مافیایی" در ایران

1

میثم رشیدی، عکاس ساکن ایران دو مجموعه عکس داستانی با عنوان "مافیا"، "زندگی یا مرگ در خیابان" تهیه کرده که حکایت تهیه آن‌ها شنیدنی است.

وکگ

میثم رشیدی برای عکاسی در دنیای مد ایران، ایده جالبی به ذهنش رسیده است. او برای عکس‌های تبلیغی از یک برند کت و شلوار، داستانی را با مجمو‌عه‌ای از عکس روایت کرده است. البته کاراکترهای داستان او، از کت و شلوارهای همان برند لباس استفاده کرده‌اند.

زرذل

او می‌گوید در دنیای مد، همیشه مدل‌ها به صورت کلاسیک می‌ایستند. «اما من گفتم چرا داستان را وارد این موضوع نکنیم؟ به این ترتیب حالت‌های متفاوت لباس در بدن هم دیده می‌شود. نشسته، ایستاده، در حال حرکت، در حال غذا خوردن یا حالت‌های دیگری که در دنیای مد فراموش شده است.»

یب

او می‌گوید به این ترتیب مخاطب می‌تواند علاوه بر نگاه کردن به ژورنال لباس، یک داستان را هم دنبال کند. به نظر میثم رشیدی: «به ازای هر بیننده که این مجموعه عکس را نگاه می‌کند یک سناریو در ذهن مخاطب نوشته می‌شود.» این عکس ها در حومه اصفهان گرفته شده است.

سیب

وقتی عکس‌های یک ژورنال لباس، داستانی را حکایت کند، ورق زدن آن ژورنال خسته کننده نخواهد بود و باعث خواهد شد بیننده‌ گذرا ژورنال را ورق نزند بلکه کمی هم در نگاه کردن به هر عکسی تامل کند.

یب

میثم رشیدی این مجموعه عکس‌ را برای برندها و ژورنال‌های خاصی آماده کرده است. او می‌گوید وقتی کار را برای آن‌ها بردم، به دید طنز به این مجموعه عکس‌ نگاه کردند و گفتند: "مسخره است، این کار جواب نمی‌دهد".

یب

این عکاس ایرانی می‌گوید: «همیشه وقتی برای اولین‌بار کاری را انجام می‌دهی مورد تمسخر قرار می‌گیری. حتی خیلی‌ها وقتی مردند کارهایشان ارزش پیدا کرده است.»

یبل

مجموعه عکس "مافیا" در اصفهان تهیه شده است. کاراکترهای این مجموعه نیز همگی از اهالی همین شهر و آدم‌هایی معمولی‌اند و بازیگر یا مدل نیستند.

یب

برای معرفی برندهایی که انجام می‌دهیم ما مدل داریم. ولی وقتی می‌خواستم این سبک کار را انجام دهم، مدل‌ها به این کار تن نمی‌دادند. حاضر نبودند جلوی دوربین بیایند، فکر می‌کردند کلاس کارشان پایین می‌آید یا این‌که فکر می‌کردند شاید بازخورد بدی داشته باشد و مسخره شوند. برندها هم حاضر نبودند هزینه ساخت این مجموعه را در اختیار ما قرار دهند.

زبل

هزینه ساخت این مجموعه عکس‌ها به عهده اعضای تیم بوده است

عکاس مجموعه عکس‌های داستانی"مافیا" و "زندگی یا مرگ در خیابان": بچه‌هایی هم که در این مجموعه‌ها حضور دارند همگی بچه‌های معمولی هستند، درس بازیگری و مدلی هم نخوانده‌اند. نورپردازی، گریم، ادیت، نوع انتخاب لباس‌ها، انتخاب لوکیشن همگی با خودمان بوده است.

طزرط

فیلم پدرخوانده "Godfather" را زیاد دیده‌ام. نکاتی از حالت‌های مختلفی که در این فیلم وجود دارد، هم‌چون پوزخند‌ها، صحبت کردن‌ها، اخم کردن‌ها، دعواها و چیزهای دیگری که در این فیلم قابل دیدن است را یادداشت می‌کردم.

یسب

عکس‌برداری مجموعه مافیا در اصفهان انجام شد. یکی از دوستان منزل بزرگی داشت و در اختیارمان قرار داد.

یبل

در داستان "مافیا" نقش‌آفرینان همگی افراد معمولی بودند ولی در داستان "زندگی یا مرگ در خیابان"  باید از شخصیت‌های که چهره خشن و هیکل بزرگی دارند استفاده می‌کردیم.

یبلیب

همسرم رژا مختاریان خیلی به من کمک کرد. او هم عکاس است و برای تهیه این مجموعه ساعت‌ها با هم مشورت کردیم.

سعی کردم نشان دهم در ایران هم می‌توان با توجه به قوانین موجود کارهای نوین در حد جهانی انجام داد.

 

ظز

زطر

پشت صحنه مجموعه عکس‌"زندگی یا مرگ در خیابان".

شسی

با عدم استقبال صاحبان برندهای لباس‌هایی که مجموعه عکس‌های "مافیا" و "زندگی یا مرگ در خیابان" برای آن‌ها تهیه شده بود، این مجموعه عکس‌ها تا به حال منتشر نشده بودند. تنها بخشی از این مجموعه عکس‌ها در صفحه فیس‌بوک میثم رشیدی منتشر شده بود: www.facebook.com/iranastudio

دیدگاه
*


* ارسال

مقالات مرتبط